Et lille, hyggeligt kafferisteri med drømmen om den perfekte kop kaffe.

Den velkendte, skønne duft af friskbrygget kaffe danner kulisse på vores mikroristeri i Taastrup, hvor vi dagligt rister bønner med målet om en perfekt kop kaffe.

Depresso Coffee er iværksætteri krydret med 20 års kaffeerfaring

Depresso Coffee leverer kaffeoplevelser til private kunder. Vi får ristet vores kaffe på et mikroristeri i Tåstrup, som har over 20 års erfaring fra det danske marked.

Depresso Coffee har nøje udvalgt 8 forskellige typer kaffer – for hos os handler det om kvaliteten i koppen. De nøje udvalgte kaffebønner er friskristede, når de sendes til dig – det synes vi giver den bedste smag.

Vi rister 5 dage om ugen for at sikre kaffen ALTID er frisk

Friskristet kaffe giver mest smag

Hos Depresso Coffee sikrer vi, at du får den bedste dybde i de enkelte sorters karakteristiske smagsnuancer.

Vi håndrister dine kaffebønner dagligt, så de er helt friske, når de kommer ud til dig.

Håndristning betyder også, at vi optimerer hver eneste type kaffe under ristningen. Uanset hvor godt, du brygger, bliver det aldrig bedre, end ingredienserne tillader.

Hvis du ønsker den bedst mulige smagsoplevelse i hver enkelt kop, anbefaler vi altid at bruge Depresso Coffee.

Rigtig kvalitetskaffe – ristes på mikroristeri

Kaffe i sække

Hver uge kommer der grønne kaffebønner hjem i sække fra forskellige steder i verden fx Etiopien, Indonesien, Tanzania, Colombia, Brasilien osv.

Kaffebønnerne bestemmer

Kaffen i supermarkedet er ofte meget mørkristet, fordi den skal have lang lagertid. Hos Depresso Coffee er det kaffebønnernes egenart, der bestemmer, om ristningen skal være mellem eller mørk. Uanset hvilken type du vælger – så rister vi IKKE olien ud af bønnerne.

Manuel overvågning

Hver bønnesort har sin egen overflade, hårdhed og størrelse. Derfor skal de behandles forskelligt for at få det optimale ud af dem. Vi har individuelle risteforløb for hvert rist og overvåger hver eneste portion manuelt.

Præcision i ristningen

Ristningen af de grønne bønner sker i en roterende tromle, der opvarmes med gas. Det sikrer præcis styring af temperaturen, som typisk ændres flere gange i løbet af hver ristning. Hvert rist tager 15-19 minutter alt efter type og ristegrad. Den efterfølgende afkøling foregår med luft så risteprocessen stoppes.